DOO OS GROUP. Popravka, održavanje klimatske opreme i solarnih sistema u Crnoj Gori
Servis, remont, prodaja i ugradnja
klima uređaja i solarni sistemi
u Crnoj Gori. DОО "OS GROUP"
   
Klima uređajaKlima uređajaStvaranje i održavanje udoban mikroklimu
u kućama , kancelarijama i ostalim prostorijama
Klima u vašem domuKlima u vašem domu Crpi spoljašnji vazduh i vlaženje vazduha u prostoriji Besplatna energija SuncaBesplatna energija Sunca Solarna električna energija u domaćinstvima..

DOO OS GROUP. Popravka, održavanje klimatske opreme i solarnih sistema u Crnoj Gori

DОО "OS GROUP" je specijalizovano za popravku i održavanje klimatske opreme i solarnih sistema u Crnoj Gori. Nudimo širok spektar klimatskih mašina i opreme u oblasti tehnologija za uštedu energije vodećih brendova DAIKIN, GREE, Bosch.

Za održavanje klimatske opreme i solarnih sistema koristimo profesionalnu opremu kompanija Bosch i CPS. Rad na principu "sve na jednom mjestu", mogućnost pružanja niza usluga: proektovanje sistema grejanja, ugradnja klima uređaja, solarnog sistema, toplotne pumpe i održavanje.

Želite da kupite klima uređaj u Crnoj Gori? Potrebno je samo da pozovete našu firmu koja se bavi prodajom i ugradnjom klima uređaja za mnogo godina. Dobićete detaljne savete o izboru klima uređaja ili bilo koje druge klimatske oprema. O svim detaljima ugradnje klima uređaja, možete kontaktirati naše tehničke stručnjake telefonom +38269-207-206Održavanje klima uređaja i heliosistem

DОО "OS GROUP" nudi pun obseg usluga za realizaciju, ugradnju i popravku klima uređaja i solarnih sistema.

Nudimo širok spertar klimatskih i drugih oprema. Koristimo profesionalnu opremu Bosch i CPS. Rad na principu "sve na jednom mjestu".

Višegodišnje iskustvo održavanja opreme vodećih svietskih lidera u Tivtu, Kotori, Budvi, Petrovaci, Podgorice. Više »

Servis, popravka, prodaja i ugradnja
klima uređaja i solarnih sistema
u Crnoj Gori. DОО "OS GROUP"
+38269-207-206, +38267-915-69-33 +382-32-662-039